aluminium platen gevel relief


Aluminium gevelbekleding op maat - Mato

Een gevel in aluminium past perfect in de hedendaagse architectuur met het veranderlijke reliëf en moderne uitstraling. Mato staat voor een aluminium gevelbekleding, opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen.

View details »


Roval | Specialist in aluminium bouwproducten voor dak & gevel

Roval Aluminium is marktleider in de ontwikkeling, productie en levering van kwalitatieve aluminium bouwproducten voor daken en gevels, zoals dakrandprofielen, aluminium profielen, aluminium platen, muurafdeksystemen zoals muurafdekking en muurafdekkers, waterslagen, lamellenwanden...

View details »


Maatwerk met aluminium vlakke platen · Gevel · Realisaties...

Onze realisaties > Gevel. Maatwerk met aluminium vlakke platen. Uitbekleding terrassen met verlijmde aluminium vlakke platen. Geperforeerde aluminiumplaten op maat geplooid in eigen atelier.

View details »


Aluminium platen | Aluminium plaat in elke soort en maat

Aluminium platen in elke gewenste soort en maat, dat is precies wat u bij Aluminium op Maat kunt vinden. U klikt op het soort plaat en vervolgens verfijnt u uw zoekopdracht. Door het invoeren van de gewenste afmetingen en dikte van de plaat, wordt een aantrekkelijke prijs voor u berekend.

View details »


Metalen platen - Golfplaten van staal en aluminium

Goedkope golfplaten als dak- en wandplaten van staal en aluminium koopt u online bij HMG Benelux Uw partner voor dak en wand! Deze 10 µm polyester coating beschermt de platen tegen milieu- en weersinvloeden. * µm betekent micron en is het eenheidssymbool om de dikte van de...

View details »


Standaard platen | Comhan

Denk aan aluminium constructie platen en gevel kwaliteit platen. Of zoekt u een aluminium geanodiseerde plaat? Op verzoek kunnen we ook platen voor u op maat maken. We kunnen de volgende aluminium plaatbewerkingen voor u uitvoeren: ponsen, knippen, zetten, CNC frezen en...

View details »


Gevel platen | Gevel Gids

Aluminium: Ook aluminium heeft zo zijn eigen voordelen. Het is een licht materiaal dat een unieke uitstraling aan uw woning of bouwproject kan geven. Bent u niet zeker welke platen het beste passen bij uw gevel? Laat u dan adviseren door een specialist. Zo weet u precies welk materiaal het beste...

View details »


Aluminium op Maat | Aluminium profielen, buizen, staf en platen

Webshop voor aluminium profielen, buizen, platen, zetwerk en stafmateriaal op maat. Met het unieke concept van o.a. maatwerk aluminium profielen en platen, zijn wij voorloper in zowel Nederland als België. U geeft online de afmetingen van het product aan ons door en wij doen de rest!

View details »


Decoratieve platen in aluminium voor binnen- of... | Dejond

Rijstkorrelplaten en platen met een stainless steel look van geborsteld inox in geanodiseeerd aluminium. Schroeven gevel & plat dak. Deze decoratieve platen lenen zich uitstekend voor standbouw, winkelinrichting, kantoorinrichting en vele andere binnen- of buitenconstructies.

View details »


Aluminium Toepassingen / www.aluco.be | Aluminium gevel

Aluminium gevel. Uw gevel in aluminium gaat heel lang mee en heeft over het algemeen maar weinig onderhoud nodig. Daarnaast is gevelbekleding in aluminium interessant vanwege het feit dat het materiaal van zichzelf ontzettend sterk is en bestand tegen tal van weersomstandigheden.

View details »


Previous · · Next